Рођен 13. новембра 1964. године у Новом Саду.

Основну школу је завршио у родном граду, а гиназију у Сремским Карловцима. 
Завршио је Правни Факултет, Универзитета у Новом Саду.

Политичку каријеру је почео као активи критичар режима и учесник мартовских демонстрација 1991. године и један од организатора протеста опозиције против изборне крађе 1996. године у Новом Саду.
Био је члан Демократске Странке од 2000. године, где је у периоду од 2006.до2008. године, обављао дужност Председника Извршног Одбора, Градског Одбора У Новом Саду и дужност шефа Изборног штаба новосадског одбора за време тадашњих избора.
У чланству ДС остаје до 7. фебруара 2014. године када напушта странку и прикључује се Новој Демократској Странци,од самог оснивања, а касније Социјалдемокраској Странци. 

Има занимљиву и разноврсну радну биографију, која почиње још током редовних студија; од власника приватних фирми за пружање услуга, преко производних фирми, агенција за пружање маркетиншких услуга, вођења високообразовних установа, али и дугогодишњег професионалног бављења политиком у институцијама Покрајине Војводине.
Учествовао је у оснивању Центра за промоцију и стратешки развој Војводине у Паризу у Француској и био координатор те канцеларије.
Био је председник и члан неколико управних и саветодавних одбора јавних институција Града Новог Сада и АП Војводине.
Био је члан Комисије за израду стратегије развоја високог образовања у АП Војводини, са нагласком на образовању у приватним институцијама.Медији и политички наступи у њима су годинама предмет његовог интересовања.  

Професионално искуство:
Од 1987-1996. бавио се приватним пословима и био власник и директор неколико фирми за пружање услуга.
Од 1996-1999. сувласник и менаџер продаје у фирми за производњу машина за обраду дрвета.
Од 1999-2002. власник агенције за пружање услуга из области маркетиншких и сродних услуга.
Од 2002-2005. директор Факултета за услужни бизнис из Новог Сада у чијем оснивању је и учествовао.
Од 2006 - 2007  директор Факултета за правне и пословне студије.
Од 2005 – 2008. запослен у Скупшини АП Војводине као Саветник Председника и Шеф канцеларије за Промоцију Војводине, те  Координатор Центра за промоцију и стратешки разој Војводине Paris France.
Од 20008.  запослен у Скупштини АП Војводине као саветник Председника и Потпредседника за политички систем.
Посвећен је хуманитарном раду и члан је више хуманитарних удружења, а свестан растућег проблема наркоманије у српском друштву, био је саоснивач Удружења грађана за борбу против наркоманије 2001. године, где је потпредседник.
Био је члан неколико одбора и удружења за превенцију болести зависности. 

Говори енглески језик.

Ожењен је и има два сина.