24. март 2022 вести

Тадић и Вујошевић посетили Зрењанин

Носилац парламентарне листе коалиције „АЈМО ЉУДИ“ ( СДС-Нова странка-1од5милиона-Уједињени Зелени Србије-Толеранција) Борис Тадић и носилац београдске листе Душко Вујошевић са кандидатима за народне посланике Арисом Мовсесијаном, др Дејаном Жујовићем, генералом у пензији Петром Радојчићем, Надом Колуџијом, Војиславом Јанковићем, као и Луком Ђолићем из покрета 1 од 5 милиона посетили су јуче Зрењанин. Са грађанима Зрењанина разговарали су о њиховим проблемима и представили им решења за економски и друштвени опоравак и развој, који нуди наша коалиција.

”Данас смо грађанима Зрењина представили наш економски програм ”Нови економски договор”, на ком је наш кандидат за премијера проф. економије Горан Радосављевић заједно са врхунским експертима из различитих област радио две године.”, изјавио је Тадић. Он је додао да је дубоко уверен да коалиција ”Ајмо људи” окупља најкомпетентније људи. ”Ми смо једина коалиција која је у овој кампањи изнела конкретна и стварна решења у свом прогрaму. Верујем да ћемо након ових избора представити један нови политички савез, који ће донети коначну нормализацију политичке сцене Србије и повратак политике у политику. Позивам грађане да изађу на изборе и гласају за листу број 14.”, додао је Тадић.

Прослављени кошаркашки тренер и носилац београдске листе наше коалиције ”Ајмо људи” Душко Вујошевић, поручио  je да је тај град био познат по развијеној индустрији и да је потребно да се поново покрене развој Зрењанина. Он је позвао грађане да изађу на изборе. ”Позивам грађане да гласају и да ураде оно што је до сваког од њих како би стварно дошло до промене.”, нагласио је Вујошевић. Он се осврнуо и на проблем који Зрењанин има са водом и подвукао да је неопходно коначно решити и тај и друге проблеме Зрењанина, како би Зрењанин поново постао оно што је некада био.