11. децембар 2023 вести

Београду су неопходне монтажно-демонтажне гараже

Београду су неопходне монтажно-демонтажне гараже

    Наш кандидат за градоначелника са листе ”Добро јутро Београде” др Дејан Жујовић и кандидат за народног посланика са листе ”Добро јутро Србијо” и за одборника са листе ”Добро јутро Београде” проф. др Драгослав Шумарац изнели су план за решавање огромног проблема паркирања у Београду. 

    ”Прво што је потребно је подићи монтажно-демонтажне гараже и то је један од првих корака које би смо предузели у Београду”, изјавио је бивши министар за грађевинарство и урбанизам у Влади Зорана Ђинђића проф.др Шумарац. ”Поред загађења, паркирање је један од највећих проблема Београда и то захтева хитно решавање. Људи дневно губе сате тражећи паркинг.”, указао је Шумарац и додао да стручни тим окупљен око кандидата за градоначелника др Дејана Жујовића има јасан план за решавање овог проблема. 

    Кандидат за градоначелника Дејан Жујовић додао је да би у изградњи монтажно-демонтажних гаража било анагажовано приватно-државно партнерство, како би се кроз овај пројекат развијао и приватни сектор. ”Наша идеја је да овај пројекат спроведемо кроз партнерство државе, односно града и приватног сектора и да спречимо да држава има монопол у овој области. Питање решавања проблема паркирања у Београду је питање које се директно тиче побољшања квалитета живота наших суграђана, који губе сате свог живота свакодневно тражећи место за паркирање.”, изјавио је Жујовић.