СДС дубоко уверена у невиност Оливера Ивановића

Социјалдемократска странка је шокирана данашњом пресудом која је у суду у Косовској Митровици изречена Оливеру Ивановићу.

прочитајте више>
СДС Суботица: Отрезнимо све(с)т

Наша идеја јесте да свим младим људима покажемо организовањем оваквог догађаја да је могуће да млади могу добро да се забављају и без употребе алкохола, односно да алкохол није улаз за добру забаву.

прочитајте више>
СДС Нови Сад: Поп на цистерни - парадигма актуелне власти у Новом Саду

Градски одбор Социјалдемократске странке у Новом Саду оцењује да склоност градских челника да приређују скандале и брукају себе, Цркву али посредно и цео Нови Сад, нажалост не јењава.

прочитајте више>
Нећемо пристати да Вулин смањи давања за децу

Од лажног левичара Александра Вулина грађанке и грађани Србије и не очекују ништа друго, него да на оправдану критику због смањења финансијске подршке породицама и деци реагује заменом теза и ...

прочитајте више>
СДС Београд: Грађани плаћају „грехе“ бахатих и несавесних функционера

СДС је већ упутила Вишем јавном тужилаштву у Београду и Полицијској управи Града Београда захтев за преиспитивање спорног уговора између Инфостана и Ђенерали осигурања.

прочитајте више>
Брига о породици је обавеза државе

СДС захтева од минстра Вулина да престане са лажном медијском пропагандом о подршци родитељству и да кроз нови закон омогући усвајање хитних мера за подстицај рађања. Од ресорног министра се очекује ...

прочитајте више>
Ивановић: Врачар је бастион демократије и слободе у Београду

Градски одбор Социјалдемократске странке у Београду скреће пажњу јавности на оркестрирану кампању која се у спрези медија и Српске напредне странке води против председника ГрО СДС Београд и ...

прочитајте више>
Заједничка седница јагодинских Градских одбора СДС и ЛДП

Градске организације Социјалдемократске странке и Либерално демократске партије одржале су заједничке седнице као најаву предизборне коалиције за наступајуће локалне изборе.

прочитајте више>
Тадић и Јовановић са Кирбијем о угрожености демократије у Србији и стању опозиције

Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић и председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић састали су се са америчким амбасадором Мајклом Кирбијем. Тадић и Јовановић су са Кирбијем ...

прочитајте више>
СДС Нови Сад: СНС ријалити у Новом Саду

Градски одбор Социјалдемократске странке у Новом Саду оцењује да терор путем кича и неукуса какав је јуче СНС приредио "Српској Атини" није виђен у скоријој историји.

прочитајте више>