13. децембар 2023 вести

Борис Тадић посетио Нови Пазар

Борис Тадић посетио Нови Пазар

 

НОВИ ПАЗАР – Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић испред изборне листе ”Добро јутро Србијо” посетио је и Нови Пазар, где је разговарао са грађанима о њиховим проблемима и решењима које нуди наша изборна листа.

”Част нам је да смо данас опет са грађанима Новог Пазара. Много тога смо урадили у прошлости за овај крај. Увек је могло и више, али зато смо и овде - боримо се да бисмо завршили оно што смо започели.”, изјавио је Тадић. Он је истакао да оно најважније што су радили у време његовог председничког мандата је то што су мирили људе. ”Мирили смо Бошњаке, Србе, Црногорце и све који живе на овом простору. За нас је то веома важно и то је наше највеће дело.” поручио је Тадић и додао да ће листа коју представља наставити са политиком помирења и у будућности, јер је то темељ сваког другог развоја. 

Тадић је позвао грађане Новог Пазара да гласају за листу под редним бројем 12 ”Добро јутро Србијо” и да се заједно боре за промене у политичком животу Србије, којих нема без уласка наше листе у парламент.