30. новембар 2023 вести

Борис Тадић у посети породици Станике Глигоријевић

      Председник Социјалдемократске странке и један од носилаца изборне листе ”Добро јутро Србијо” Борис Тадић обишао је данас у њиховом дому у селу Дебелица породицу трагично настрадале Станике Глигоријевић. 

Са супругом и синовима Станике Глигоријевић Тадић је разговарао о 2 минута која недостају са снимка саобраћајне несреће на наплатној рампи у Дољевцу, у којој је Станика изгубила живот. Несрећу је, подсећамо, изазвало возило бившег в.д. директора ”Коридори Србије” Зорана Бабића. Иако је председник Србије Александар Вучић јавно потврдио да је видео цео снимак, чланови породице покојне Станике су и током ове посете рекли да још увек ни они, ни њихов адвокат нису видели та два минута снимка који недостају. Супруг покојне Станике Велимир Глигоријевић је у разговору са Борисом Тадићем рекао да су тражили да адвокат погледа та два минута, али да им то није дозвољено. 

Борис Тадић је пружио пуну подршку породици у њиховој борби да коначно дођу до истине о околностима у којима је изугбила живот њихова супруга и мајка и да ће се најснажније борити за то да се овај случај расветли до краја. ”Борићемо се за то да сви одговорни за извршење овог дела одговарају пред законом, али и они који су умешани у прикривање доказа и заташкавање овог случаја!”, нагласио је Тадић и додао да Србији више никада не сме да се понови оваква срамота оличена у слому правне државе, али и елементарног морала.