21. април 2016 вести

Грађани имају избор између наше реалистичне политике развоја и политике економског суноврата ове владе

Председник Социјалдемократске странке (СДС) и један од лидера изборне листе број седам, „Савез за бољу Србију – ЛДП-ЛСВ-СДС“, Борис Тадић изјавио је на конвенцији ове изборне листе да нема никаквог економског развоја у будућности уколико се настави политика обмана и ширења страха, коју актуелна власт спроводи већ четири године.

„Уколико се настави политика изградње култа личности, политика обмана и ширења страха - нема економског развоја, нема никакве Европске уније у будућности. Има само лагања о томе да ће бити боље увек неке следеће године и тамо негде „иза брда“. Као што ће „иза брда“ да буде бољи животни стандард.“ истакао је Тадић. 

Он је позвао грађане да 24. априла изађу на изборе и поручио им да имају избор између реалистичне политике развоја коју нуди изборна листа Савез за бољу Србију  и политике економског суноврата у који актуелна власт води Србију, што доказује и 150.000 нових апсолутно сиромашних грађана од 2012. године. 

„Ако не гласамо на овим изборима за политику која је реалистична и одржива, политику слободе, политику којом одагнавамо страх - пропадаћемо и у будућности!“, упозорио је Тадић.

„Идемо људи у победу поново! Да победимо и на овим изборима, а и следеће године опет да променимо ствари у Србији у бољем правцу.“, изјавио је Тадић и позвао људе да гласају без страха и не обазирући се на уцене владајуће странке да морате да гласате за СНС да бисте добили или задржали посао, јер је гласање тајно и нико не може да зна за кога сте гласали.