2. септембар 2015 вести

ГрО СДС Крагујевац и Нова Снага: Протоколом о сарадњи најавили стварање алтернативе грађанима Крагујевца

Градски одбор Социјалдемократске странке и Нова Снага потписали су Протокол о сарадњи између две организације. Потписивањем Протокола најављен је и почетак изборне кампање поводом предстојећих локалних избора у Крагујевцу. Самим Протоколом обе стране изражавају спремност на дугорочну сарадњу, као и да партнерски раде на стварању и промоцији политичке платформе за економски, друштвени, политички, културолошки развој града Крагујевца, засноване на европским вредностима, демократији и грађанским и људским правима.

ГрО СДС и Нова снага радиће на афирмацији и промоцији политичког програма ангажујући угледне, одговорне, некомпромитоване носиоце политичких идеја, посебно укључујући младе као ресурс.

Протокол су потписали Владимир Максимовић, потпредседник ГрО СДС и Никола Нешић, председник Нове Снаге.

– Драго нам је што је Нова Снага у нашој организацији препознала партнера са којим може да сарађује. Надамо се да је ово почетак успешне сарадње и да ће нам се придружити и друге организације, које са нама деле исте вредности и политички програм, истакао је Максимовић.

Никола Нешић додао је да се овом сарадњом ствара алтернатива у Крагујевцу:
– Желимо да удружимо наша искуства и жеље и пронађемо пут ка алетернтиви за Крагујевчане и Крагујевчанке. Сви који су мислили да је избор узак преварили су се, а ми шаљемо поруку да ће само грађани и грађанке Крагујевца одлучивати о томе ко је прави избор за њих. Ово је само почетак, састајаћемо се веома често у наредном периоду, износећи идеје које могу донети много тога доброг нашем граду.


Извор: http://ritamgrada.rs/kragujevac/politika/gro-sds-i-nova-snaga-protokolom-o-saradnji-najavili-stvaranje-alternative-gradanima-kragujevca/ 
Фото: ritamgrada.rs