24. март 2022 вести

Коалиција АЈМО ЉУДИ у Ечкој: Имамо план за реформу пољопривреде

Носилац парламентарне листе коалиције „АЈМО ЉУДИ“ ( СДС-Нова странка-1од5милиона-Уједињени Зелени Србије-Толеранција) Борис Тадић и кандидати за народне посланике Арис Мовсесијан, др Дејан Жујовић, генерал у пензији Петар Радојчић, Нада Колуџија, Војислав Јанковић, као и Лука Ђолић из покрета 1 од 5 милиона посетили су данас пољопривредно газдинство СМ Аграр у Ечкој код Зрењанина. Представници коалиције ”Ајмо људи” представили су реформе пољопривреде из нашег економског програма ”Нови економски договор”.

„Данас смо на имању код Александра Попова у Ечкој, кандидата за народног посланика наше коалиције „АЈМО ЉУДИ“, нашег старог саборца и успешног пољопривредника. У нашем економском програму ”Нови економски договор” пољопривреда је означена као један од темеља наше привреде. Реформе које смо предложили односе се пре свега на примену нових технологија и реформу политике субвенционисања.”, изјавио је Тадић подсећајући да је политика субвенција пољопривреде била боља у време бивше власти у свим аспектима.

„Вратићемо политику субвенција која ће бити прилагођена потребама савремене пољопривреде и наших пољопривредника. Цена хране у Србији је у последњих годину дана порасла три пута више од европског просека раста хране. То је недопустиво и зато пред грађане излазимо са конкретним мерама за опоравак и развој наше пољопривреде.”, нагласио је Тадић.