25. март 2022 вести

Представници коалиције ”Ајмо људи” посетили Бајину Башту

Носилац парламентарне листе коалиције ”Ајмо људи” Борис Тадић и кандидати са наше листе посетили су данас Бајину Башту. Са грађанима Бајине Баште разговарали су о њиховим проблемима и о томе које промене је потребно спровести у њиховом граду како би се покренуо развој града.

  ”Ајмо људи из Бајине Баште да поново покренемо овај град и неопходне промене. Кренимо од овог трга на ком се већ три године одлажу радови, а требало је да буду завршени за шест месеци.”, поручио је Борис Тадић и позвао окупљене грађане да заједно покрену промене. Тадић је изразио захвалност локалним представницима Социјалдемократске странке и коалиције ”Ајмо људи” због изузетне енергије коју улажу у борбу за промене. ”Баш као и на републичком нивоу и овде на локалном нивоу имамо најквалитетније и најкомпетентније људе, најозбиљнији програм и људе са озбиљним искуством из различитих области. Зато ајмо Бајина Башта, ајмо људи да гласамо за нашу листу број 14 и  покренемо стварне промене.”, изјавио је Тадић.

Социјалдемократска странка 3. априла наступа и на локалним изборима у Бајиној Башти. “Када је политика у питању примењујем јако прост принцип, а то је да се према јавној имовини и питањима од јавног значаја односите као што бисте се односили према сопственој кући. Због тога смо данас овде - да покажемо да смо другачији и да 3. априла можемо да променимо све из корена.”, поручио је адвокат Михајло Марковић, кандидат за одборника општине Бајина Башта.