27. март 2022 вести

Представници коалиције ”Ајмо људи” посетили Нови Сад

Носилац парламентарне листе коалиције ”Ајмо људи” (СДС-Нова странка-1од5милиона-Уједињени Зелени Србије-Толеранција) Борис Тадић и кандидати са наше листе председник Нове странке Арис Мовсесијан, генерал у пензији Петар Радојчић, др Дејан Жујовић, Урош Елековић, Лука Ђолић и Никола Детичек обишли су Нови Сад и са грађанима разговарали о проблемима њиховог града и Војводине.

”Дошли смо да и Новосађанима представимо наш програм и објаснимо им због чега смо уверени да је ово најозбиљнији програм друштвеног и економског опоравка и развоја, који је понуђен у овој кампањи. Грађанима нудимо не само најконкретнија, најозбиљнија и најодговорнија решења, већ и најискусније и најкомпетентније људе из различитих области који умеју наш план и да спроведу у дело.”, изјавио је Борис Тадић.

Никола Детичек из покрета ”1 од 5 милиона” указао је на проблем запостављања културе у Новом Саду, који је културна престоница Србије. ”Обећавамо да ћемо за разлику од ове власти вратити културу и развој културе у Нови Сад. Не можемо допустити да град Јована Јовановића Змаја пати под оваквим културним угњетавањем, какво имамо под овом влашћу.”, поручио је Детичек. ”Ајмо људи да унапредимо културу, да вратимо културне догађаје у Нови Сад и да овај град поново и на исправан начин вратимо на културну мапу Европе.”, додао је он.