28. март 2022 вести

Представници коалиције ”Ајмо људи” посетили Суботицу

Представници коалиције ”Ајмо људи” ( СДС-Нова странка-1од5милиона-Уједињени Зелени Србије-Толеранција) посетили су Суботицу и Палић и са грађанима разговарали о проблемима њиховог града и решењима које је наша коалиција понудила у програму економског и друштвеног опоравка и развоја Србије ”Нови економски договор”.

”Током нашег мандата много смо чинили за аутономију Војводине и децентрализацију Србије. Наставићемо то да чинимо и у будућности, јер је децентрализација један од основа нашег програма. ” изјавио је Тадић и додао да се коалиција ”Ајмо људи” залаже и за промене начина избора народних посланика и одборника и прилагођавање изборног законодавства циљу децентрализације. ”У Суботици смо праивли велике победе и поново ћемо. Зато позивам да гласате за нашу листу број 14 и ајмо људи у победе!”, нагласио је Тадић.

Потпредседник Нове странке Норберт Цвијанов указао је на значај решавања проблема у Суботици и том делу Војводине. ”Важна је Србија, важан је Београд, али нама Суботичанима је најважнија Суботица.” Он је истакао да је важно решити питање ветрозаштитних појасева, атарских путева, индустријске зоне и свега онога што ће задржати Суботичане да остану у свом граду и не одлазе у иностранство.