22. март 2022 вести

Представници коалиције ”Ајмо људи” посетили Врбас

Носилац парламентарне листе коалиције ”Ајмо људи” Борис Тадић и кандидати за народне посланике Нада Колунџија, Петар Рајодчић и Војислав Јанковић посетили су данас Врбас и са грађанима разговарали о проблемима са којима се суочавају. Грађанима су представили и решења из економског програма ”Нови економски договор” који је пре неколико дана представио кандидат за премијера наше коалиције проф. Горан Радосављевић, са посебним освртом на развој привреде и решавање еколошких проблема.

„Данас смо у Врбасу на Светски дан вода како бисмо указали на вишегодишњи проблем квалитета пијаће воде и проблем водоснабдевања у Србији који је најистакнутији управо у Војводини, па и овде у Врбасу. Квалитет пијаће воде је изузетно лош, што су ми посебно истакли и грађани Врбаса с којима сам овде разговарао. Наша коалиција „АЈМО ЉУДИ“ посвећена је решавању овог проблема и желимо да кажемо грађанима Врбаса и Војводине да знамо за њихове проблеме и да ћемо радити на што хитнијем санирању истих.“, поручио је Тадић овом приликом.

Такође, председник СДС подсетио је да је Врбас град великих пољопривредних и индустријских потенцијала. „Ово је Град са огромним пољопривредним и индустријским потенцијалима, које смо ми додатно оснаживали. Нажалост, они се већ годинама запостављају под актуелном влашћу, али ће доласком на власт листа „АЈМО ЉУДИ“ наставити политику  развоја пољопривреде и индустрије у Врбасу и Војводини.“, поручио је Тадић.