12. децембар 2023 вести

Тадић: Искуство и млади за будућност

Тадић: Искуство и млади за будућност

БЕОГРАД - Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић истакао је у предизборној поруци да је листа "Добро јутро Србијо" она која се залаже за борбу против организованог криминала, дубоке економске, као и реформе у области здравственог, просветног и система администрације.

"А, истовремено се снажно противимо француско-немачком плану за Косово, који практично доводи у питање интегритет наше земље и будућност наше културне баштине као наше", рекао је Тадић за ФоНет.

Он је објаснио да се на листи налазе људи који имају огромно искуство у вођењу државних институција, али и људи који су млади и имају велики таленат да успоставе то искуство у будућности.

"Они људи који не желе да гласају за листу Александра Вучића из добро познатих разлога - разарања читавог друштва, или листу Драгана Ђиласа, због различитих медијских и финансијских разлога или из разлога манипулације опозиционим бирачким телом у прошлости, као и сада, имају прилику да гласају за листу 'Добро јутро Србијо'", рекао је Тадић.


Извор: ФоНет