11. децембар 2023 вести

Тадић испред ”Добро јутро Србијо” у Ивањици

Тадић испред ”Добро јутро Србијо” у Ивањици

    Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић и други представници листе ”Добро јутро Србијо” посетили су општину Ивањица. Са грађанима и члановима општинског одбора СДС Ивањица разговарали су о проблемима ове општине и о значају повратка СДС у парламент након ових избора. 

    ”У Ивањици смо водили велике борбе и остваривали велике победе. Овде смо у време нашег мандата урадили велики посао у изградњи телекомуникационе инфраструктуре и спојили села до којих је било тешко допрети. Такође, покренули смо изградњу ауто-пута од Београда до ових крајева. Пут Љиг-Прељине је наш пројекат, као и Уб-Лајковац. Ова власт је те путеве углавном само асфалтирала и прогласила својим делом, а заправо наша власт је урадила суштински највећи део посла. Ми смо ти који су развили стратегију да повежемо овај крај са другим деловима Србије и да обезбедимо инвестиције.”, подсетио је Борис Тадић. Он је поручио да се и данас бори за овај крај, да је данас овде испред листе Добро јутро Србијо и позвао грађане општине Ивањица да 17. децембра гласају за листу под редним бројем 12. ”Ако гласате за нас будите сигурни да ћете гласати за стварне промене у парламенту и у политичком животу Србије. Ако гласате за друге опозиционе листе, гласате за статус кво.”, поручио је Тадић. 

    “Данас сам овде у Ивањици са мојим председником, који је много учинио за нашу општину. Да није било њега, не би било телефона и телевизије по нашим селима. Он је много учинио за то и у време док је био министар и касније као председник државе. Много је учинио за нашу путну инфраструктуру. Ауто-пут до Чачка је требало да буде урађен 2014, а анексом до Пожеге 2016. Ни до данас није стигао до Пожеге. Борис Тадић је увек био посвећен развоју наше општине и позивам грађане општине Ивањица да на предстојећим изборима гласају за листу број 12 ”Добро јутро Србијо”, поручио је бивши председник општине Ивањица Милован Марковић.

    Кандидат за народног посланика на листи ”Добро јутро Србијо” синдикални активиста Драгослав Љубичић истакао је да му је посебно задовољство што је у Западној Србији, која је колевка српске социјалдемократије. ”Поред тога, задовољство ми је да сам у месту где је снимана моја омиљена ТВ серија ”Више од игре”.