25. март 2022 вести

Тадић најоштрије осудио покушај застрашивања председника Општинског одбора СДС из Куле

Председник Социјалдемократске странке и носилац парламентарне листе коалиције ”Ајмо људи” Борис Тадић најоштрије је осудио покушај застрашивања и претњу упућену председнику Општинског одбора Социјалдемократске странке из Куле Гојку Тешовићу.

“Само два дана након што смо посетили Врбас заједно са нашим сарадницима из Куле, председнику Општинског одбора СДС Кула Гојку Тешовићу ноћас су непознате особе одвезле ауто и гурнуле га у канал ДТД. Ово није први покушај застрашвања и претњи упућених Тешовићу, који је и раније био изложен агресији због свог опозиционог рада. Захтевамо да се хитно пронађу и санкционишу извршиоци.”, поручио је Борис Тадић. 

Он је додао да је и овај догађај последица језиве количине насиља и агресије коју је ова власт унела у наше друштво и у политички живот Србије. ”Због тога позивамо грађане да 3. априла изађу на изборе и да гласају за листу број 14 коалиције ”Ајмо људи”, како бисмо ослободили Србију од страха и насиља. ”Под овом влашћу не лете само аутомобили оних који другачије мисле, већ и животи, будућност, плате, пензије свих наших грађана. Зато ајмо људи да их 3. априла сви заједно укрцамо у авион њихових афера, лажи, насиља, обмана о ”златном добу” и да коначно одлете у историју.”, нагласио је Тадић.