31. март 2022 вести

Тадић: Након избора припремите се за епску борбу

Вечерас је у Дорћол плацу одржана завршна конвенција коалиције ”Ајмо људи” . На конвенцији окупљенима су се обратили носилац парламентарне листе Борис Тадић, носилац београдске листе Душко Вујошевић, кандидат за премијера проф. Горан Радосављевић и кандидати Арис Мовсесијан, др Дејан Жујовић, Вида Огњеновић, Лидија Роловић, Стефан Новаковић и Драгослав Љубичић.

Са завршне конвенције говорници су поручили да је време да се политика врати у политику и да се у политику врате праве демократске вредности, поштење и морал. Носилац парламентарне листе ”Ајмо људи” Борис Тадић поручио је да никада неће одустати од борбе, јер борба одређује величину човека. ”Од борбе се не сме одустати чак ни онда када вам разоре дело. Сакупите га и крените поново у борбу на честит начин.”, нагласио је он. ”Политика је простор бриге о људима, а не борбе за пуку власт. Зато ми је несхватљиво да политичари обећавају да се ће се повући, ако не остваре одређени резултат на изборима. Немамо право да одустанемо од политике, јер би то значило да смо одустали од људи. И зато наша листа носи назив ”Ајмо људи” и зато ми никада нећемо одустати.”, подвукао је Тадић и додао да они који су спремни да одустану од политичке борбе, поручују да је њихова борба заправо само борба за власт.

Тадић је истакао да му је част да у ову борбу улази са људима који су на листи “Ајмо људи”. ”Остваривали смо огромне победе у прошлости и многима се чинило да су биле лаке и да су се подразумевале. А заправо готово увек је већина била на другој страни. Побеђивали смо јер смо успевали да уверимо у нашу политику и вредности и људе са те друге стране. Само тако опет можемо да преокренемо политички процес у Србији и да поново победимо.”, нагласио је Тадић. Он је истакао да тек након ових избора почиње права борба. ”Након избора припремите се за највећу борбу! За борбу свих борби! Припремите се за епску борбу, јер само на тај начин можемо да остваримо победу за све наше људе, за нашу земљз, за нашу Србију!”, поручио је Тадић и позвао људе још једном да гласају за парламентарну листу број 14 и београдску листу број 8.