19. април 2016 вести

Тадић: Стојимо пред грађанима Србије са нашим делима

Лидери листе број седам, „Савез за бољу Србију – ЛДП-ЛСВ-СДС“, одржали су изборну конвенцију у препуној сали Белекспо центра у Београду.

На конвенцији су се грађанима обратили Чедомир Јовановић, Ненад Чанак и Борис Тадић. 

Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић истакао је у свом обраћању да актуелна власт, на челу са премијером Александром Вучићем, врши константно обмањивање грађана, а цену такве политике плаћаће грађани Србије у времену пред нама.

„Обмањивање грађана је апсолутни континуитет у понашању ове власти у последње четири године. Обмана око економије, обмана око бољег животног стандарда, мира, већег угледа Србије у свету. Обмана за обманом!“, упозорио је Тадић.

Он је изнео намеру савеза окупљеног око СДС да стане на пут неогдоворној економској политици власти, која је довела до повећања апсолутно сиромашних за додатних 150.000 грађана од 2012. године, што актуелна власт покушава да сакрије.

„Хоћемо да лишимо нацију економских илузија“, поручио је Тадић.

Тадић је истакао и да стоји пред грађанима Србије са свим делима које је иза себе оставио, а којима се у недостатку сопствених резултата кити данашња власт.

„Ми стојимо са нашим делима пред вама. Стојимо са свешћу о грешкама које смо чинили и спремношћу да их исправимо. Али стојимо и са намером да се никада, апсолутно никада у животу, не предамо!“, нагласио је он.

Тадић је упутио и позив свим грађанима Србије да изађу на изборе 24. априла и да гласају за листу број седам – Савез за бољу Србију.