4. децембар 2023 вести

Тадић у Књажевцу: Дошли смо да подигнемо морал; Борићемо се за вас!

Тадић у посети Књажевцу

 

КЊАЖЕВАЦ – Председник Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић посетио је Књажевац испред листе „Добро јутро Србијо“.

„Боримо се за сваки град у Србији, за сваког човека. Ми смо они који се никада не предају. Дошли смо у Књажевац да подигнемо морал становника, да знају да ћемо се борити за њих, да ћемо се борити за правду и бољи живот. Ова места и ови градови заслужују нашу енергију, а никако не заслужују напредњачку власт.“, изјавио је Тадић у Књажевцу. Том приликом је указао на лошу економску ситуацију у овом граду, те истакао да је недопустиво да највећи број становника ради за минималну плату, док се Вучић зарад пропаганде хвали вишком новца у државној каси. 

„Књажевац је општина са 86 села. Велики проблем за наше место је ткзв. „бела куга“, села пропадају, становништво одумире, а људи масовно одлазе из Књажевца. За последњих десет година напредњачке власти само број гласача се смањио за око 5.000. Становништво масовно мигрира у друге веће градове у Србији или у иностранство. Алармантност ситуације најбоље се огледа кроз школски систем, јер је огромна разлика између броја деце која заврше вртић, али не упишу основну школу у Књажевцу.“, истакао је професор историје Дарко Петровић, кандидат за народног посланика на листи „Добро јутро Србијо“ и поручио да и у Књажевцу мора да сване, да буде добро јутро Србији, а збогом напредњацима који нас уништавају.

„Због лоших услова у пољопривредној и воћарској производњи, почело је и уништавање засада на подручју Књажевца, јер људи више не виде перспективу у овом послу и овом крају. Треба нам велика промена у Књажевцу.“, закључио је Петровић, а Тадић позвао Књажевчане да изађу на изборе и заокруже листу број 12.