19. март 2022 вести

Тадић у Лесковцу: Вратиће се добра времена

Носилац парламентарне листе <wbr />коалиције „АЈМО ЉУДИ“ (СДС - Нова странка - 1 од 5 милиона – Покрет Толера<wbr />нција –Покрет Уједињених Зелен<wbr />их Србије)  Борис Тадић и канд<wbr />идати са листе наше коалиције Нада Колунџија, Гора<wbr />нБогдановић, Војислав Јанковић<wbr />, Стефан Новаковић, генерал у <wbr />пензији Петар Радојчић и проф. др Драгослав Шумарац, посетили су<wbr /> данас Лесковац и том приликом<wbr /> разговарали са грађанима Леск<wbr />овца о актуелном стању у држав<wbr />и ипроблемима Лесковчана, през<wbr />ентујући им план коалиције за <wbr />решење горућих проблема југа Србије.

„У време нашег управљања Србијом велике напоре смо уложили у развијање како Лесковца тако и целог југа Србије. Фабрике које раде у Лесковцу су доминантно инвестиције које су овде дошле у време наше власти, јер нам је циљ био да развијамо Лесковац, да подижемо животни стандард грађана и да задржимо наше грађане у овом делу Србије, а не да се исељавају.“, нагласио је Тадић истичући да је и путни Коридор 10, који је кључан и за Лесковац, грађен и скоро у потпуности завршен у време  бивше власти, те да је ова власт практично само отварала те инфрасктурурне пројекте.

„Драго ми је да смо у Лесковцу, јер су реакције грађана с којима смо данас разговарали изузетне, веома топле и пријатељске, уз сећање на време када смо ми управљали земљом и развијали комплетну Србију укључујучи и Лесковац и југ Србије. И вратиће се та времена. Зато сам данас овде да охрабрим грађане Лесковца и да их позовем да изађу на предстојеће изборе и да гласају за парламентарну листу број 14 под називом АЈМО ЉУДИ. Нећемо никада одустати иникада<wbr /> се нећемо предати!“, закључио<wbr /> је Тадић.