18. август 2022 вести

Вујошевић: СНС је зло и зло је све што кажу

Након напада режима на Душка Вујошевића прво преко режимских таблоида, а онда и директно преко високих страначких функционера СНС-а и дежурних апологета, преносимо његов одговор. 

”По питању грађанског рата у бившој Југославији зна се шта сам мислио, шта мислим и шта ћу мислити. То ми не може одређивати никакав вођа, нити странка, нити скупштина. Мислим својом главом, а у време тог рата био сам присутан у Србији. 

Дао сам изјаву за коју сам прецизно објаснио каква је и на шта се односи. Међутим, ја не могу одговарати за непрофесионалне новинаре који ту изјаву преносе на начин који њима одговара. Видим да СНС, поготово од момента када су објављена одређена испитивања јавности о рејтингу опозиционих политичара, жели да им одговорим на овакве петпарачке нападе. Али ја се у њихово коло нећу хватати, јер су они зло и зло је све што кажу.

Нећу им одговарати на начин на који прижељкују, јер они држе тигањ власти за дршку, а ко са њима уђе у сукоб по њиховим правилима ставља прсту у врело уље. А поготово није време за овакве полемике док разговор воде Курти и Мурти.”, изјавио је Душко Вујошевић.